-Φωτοθήκη

Υποβρύχιες ξεναγήσεις στο ναυάγιο του Τιτανικού (Φωτοθήκη)

Τιτανικός3

Βουτιά… στην ιστορία
Είναι ίσως το πιο εμβληματικό πλοίο όλων των εποχών, όμως η πιο κοντινή εμπειρία που μπορεί να έχει κανείς με το υπερωκεάνιο «Τιτανικός» είναι μια επίσκεψη στο μουσείο του Μπέλφαστ ή… μια βραδιά με ποπ κορν και την ομώνυμη ταινία με τους Λεονάρντο ντι Κάπριο και Κέιτ Γουίνσλετ να παίζει στην οθόνη της τηλεόρασης.

Αυτά ισχύουν για όσους δε μπορούν να διαθέσουν 60.000 δολάρια για μια… ιδιωτική, υποβρύχια ξενάγηση στο πραγματικό ναυάγιο του Τιτανικού.

Μια εταιρεία προσφέρει τη δυνατότητα σε όσους ενδιαφέρονται και μπορούν ναδιαθέσουν το συγκεκριμένο ποσό να… κάνουν μια βουτιά στο βάθος της… ιστορίας και στα 12.500 πόδια κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας για να ανακαλύψουν το περίφημο ναυάγιο στο βυθό του Ατλαντικού.

Τιτανικός2

Η υποβρύχια ξενάγηση προσφέρεται από την εταιρεία Bluefish και μέχρι στιγμής την έχουν επιλέξει πάνω από 40 άτομα.

Τιτανικός3

«Έχουμε στείλει πάνω από 40 άτομα εκεί κάτω. Ο Τιτανικός εξάπτει το μυαλό και τη φαντασία του ευρύτερου κοινού. Την υπηρεσία έχουν επιλέξει από δισεκατομμυριούχοι στο χώρο της τεχνολογίας, μέχρι νοικοκυρές» σχολίασε στη MailOnline ο διευθυντής της Bluefish, Steve Sims.

Τιτανικός4

Η μοναδική αυτή κατάδυση διαρκεί 11 με 12 ώρες συνολικά, ενώ στην τιμή περιλαμβάνονται και τα γεύματα, η διαμονή και ένα προσωπικό βίντεο.

Τιτανικός5

Τιτανικός6

 

ΠΗΓΗ1

ΠΗΓΗ2

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης