-Δικτυακή Τηλεόραση βίντεο-ανθρώπινες ιστορίες

Η σιωπηλή αγάπη ενός κωφάλαλου πατέρα

Στο βίντεο βλέπουμε τι μπορεί να κάνει ένας πατέρας για την αχάριστη κόρη του, η οποία το θεωρεί ως δεδομένο ότι έχει πατέρα. Η εκτίμηση όμως που θα πρέπει να έχει το παιδί στους γονείς του πολλές φορές βρίσκεται στο περιθώριο αντί να μοιράζεται την κάθε στιγμή -καλή ή κακή- μαζί του.
"Τίμα τον πατέρα σου και την μητέρα σου" μας προτρέπει ο λόγος τού Θεού, καθώς επίσης: "Οι πατέρες μη παροργίζεται τα τέκνα σας".
Πέραν όμως τούτου, την αγάπη αυτού τού κωφάλαλου πατέρα για την κόρη του, έρχεται να μας την δείξει μια εμπορική διαφήμιση ασφαλιστικής εταιρίας από την Ταϋλάνδη.
Απολαύστε αυτή την συγκινητική στιγμή πού ίσως σάς κάνει και να δακρίσετε εκτός του ότιθα σας διδάξει την ανθρώπινη πατρική αγάπη η οποία πηγάζει από την ΑΓΑΠΗ του ΘΕΟΥ που την έδειξε έμπρακτα θυσιάζοντας τον Υιό Του Ιησού Χριστό για την δική μας δικαίωση από την ποινή του θανάτου εξ' αιτίας της αμαρτίας που κληρονομήσαμε αλλά δυστυχώς την κρατάμε και την συνεχίζουμε εφόσον δεν την εναποθέτουμε στον Σταυρό τού Ιησού Χριστού.

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης