-Άγιον Όρος -Θαύματα

Nέο θαύμα εμφάνισης της Παναγιάς μας σε φιλοξενούμενο στην Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου Αγίου όρους 27-10-2014

Ο Κ. Παναγιώτης είχε πάει στο Άγιον όρος και φιλοξενήθηκε απο τους πατέρες της Ιεράς Μεγίστης Μονής Βατοπαιδίου! Στις 26-10-2014 ζήτησε απο τους πατέρες εκεί επίμονα να εξομολογηθεί.. οι πατέρες του είπαν πως την επομένη, ημέρα το πρωί της Δευτέρας θα μπορούσε να πάει!!
Στις 27-10-2014 ώρα 4:00 το πρωί που είχε ξεκινήσει ο όρθρος κατέβηκε κάτω στον Ναό και αφού προσκύνησε, πήγε να καθήσει.. ο ναός μέσα είχε κόσμο, στο στασίδι που πήγε, κάθησε ο ίδιος και δίπλα του είχε κάποιον άλλον κύριο και παραδίπλα ήταν άδειο.
Περίμενε υπομονετικά, αλλά η ώρα περνούσε και ακόμα δεν είχε φανεί ο μοναχός που θα τον πήγαινε στον πνευματικό.! Κάποια στιγμή κατά τις 4:20 γυρίζει και βλέπει παρά δίπλα του στο κενό στασίδι μια μοναχή!!, Τον πλησίασε η μοναχή και του είπε: «περιμένετε όλα καλα θα πάνε θα εξομολογηθείτε μην ανησυχείτε περιμένετε λίγο».
Σκέφθηκε πως μάλλον τα μεγάλα μοναστήρια έχουν κάποια μοναχή εκεί να βοηθάει μέσα στον ναό.. Πέρασε λίγη ώρα και ανυπόμονος όπως ήταν σκέφτηκε να φύγει για να βρεί κάποιον να τον πάει να εξομολογηθεί.. ήταν 4:45 πάνω που ετοιμαζόταν να φύγει.. Κάνει ένα βήμα, και βλέπει πάλι την μοναχή να ξαναέρχεται, και να τον πιάνει απο τον ώμο και να τον σπρώχνει ελαφρά πίσω στο στασίδι του.. Και να του λέει: «Σας είπα κάντε υπομονή περιμένετε.. τώρα τελειώνει ο εξάψαλμος και θα έρθει ο μοναχός να σας πάει στον πνευματικό να εξομολογηθείτε»
Πράγματι μετά από 2 λεπτά ήρθε ο μοναχός να τον συνοδεύσει στον πνευματικό.. ο Κ.Παναγιώτης δεν είπε τίποτα στον μοναχό που τον συνόδευε γιατί δεν ήταν υποψιασμένος!!.. Πράγματι έφθασε και στον πνευματικό.. αφου μίλησαν λίγο.. του λέει ο Κ. Παναγιώτης..
-Ευτυχώς που έχετε και αυτή την μοναχή εδώ και με ενθάρρυνε να κάνω υπομονή και περίμενα… Ποιά μοναχή ευλογημένε; Δεν έχουμε μοναχές εδώ..! Είναι Άγιον Όρος εδώ!! δεν επιτρέπονται ούτε γυναίκες, ούτε μοναχές!!
– Μα πως αφού μίλησα μαζί της δυο φορές..!
-Μίλαγες με την Παναγιά μας και δεν το κατάλαβες παιδί μου !!
Τον ρώτησε ο πνευματικός να του την περιγράψει.. και ο Κ. Παναγιώτης του είπε: Ήταν ψηλή, η ηλικία της γύρω στα 30 με 35 και πολύ όμορφη!!

ΠΗΓΗ

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης