Ανακοινώσεις

Παιδικός διαγωνισμός Δημιουργίας και έκφρασης από τις Eκδόσεις Σταμούλη και το World of Bike Shop

Παιδικός διαγωνισμός Δημιουργίας και έκφρασης από τις Eκδόσεις Σταμούλη και το World of Bike Shop
Δήλωσε τώρα συμμετοχή και κέρδισε υπέροχα δώρα. 

Είσαι 7-12 ετών; Διαθέτεις κέφι και φαντασία; Θέλεις να κερδίσεις αξέχαστα δώρα; Είναι απλό. Αρκεί να συμμετάσχεις στο μεγάλο διαγωνισμό παιδικού βιβλίου που διοργανώνουμε! Δες το δικό σου βιβλίο τυπωμένο από τις εκδόσεις μας για να το μοιραστείς με αυτούς που αγαπάς. Και όχι μόνο…Ένα υπέροχο ποδήλατο από το World of Bike Shop και πολλά άλλα ξεχωριστά δώρα σε περιμένουν.
Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλή:
·          Βήμα 1ο : Χρειάζεσαι φαντασία. Πιάσε μολύβι και χαρτί και γράψε τη δική σου ιστορία. Δεν υπάρχει καλή η κακή. Αρκεί να είναι αποκλειστικά δική σου.
Πρόσεξε όμως μην ξεπεράσεις τις 1000 λέξεις. Αν πάλι «πιάνει» το χέρι σου μη διστάσεις να κάνεις και ζωγραφιές (χωριστά από το κείμενο. Κάθε ζωγραφιά σε ξεχωριστή σελίδα).
·          Βήμα 2ο: Αν ξέρεις από υπολογιστή, δακτυλογράφησέ την αλλιώς ζήτα από κάποιον άλλο να το κάνει για εσένα.
·          Βήμα 3ο: Έφτασες έως εδώ; Τα δύσκολα είναι πίσω. Συμπλήρωσε τώρα το έντυπο συμμετοχής. Πάτησε εδώ και θα το βρεις.
·          Βήμα 4ο: τώρα δε σου μένει παρά να στείλεις το έντυπο συμμετοχής, το δακτυλογραφημένο κείμενο και τις ζωγραφιές σου στο e-mail [email protected] ή ταχυδρομικά στη διεύθυνση Εκδόσεις Σταμούλη ΑΕ, Αβέρωφ 2, 10433 Αθήνα, με την ένδειξη «για τον παιδικό διαγωνισμό».
Και τώρα τα Βραβεία!
Το 1ο βραβείο κερδίζει ένα υπέροχο ποδήλατο αξίας 230€, ευγενική προσφορά του World of Bike Shop καθώς επίσης και την ιστορία τυπωμένη σε βιβλίο.
Το 2ο βραβείο κερδίζει πέντε βιβλία των Εκδόσεων Άθως Παιδικά
Το 3ο βραβείο κερδίζει τρία βιβλία των Εκδόσεων Άθως Παιδικά.
Παράλληλα, οι Εκδόσεις  Σταμούλη θα δωρίσουν στις τάξεις των σχολείων των 3 νικητών πέντε βιβλία και πολλούς σελιδοδείκτες για όλα τα παιδιά.
Λίγα λόγια για το ποδήλατο
Είναι ποδήλατο Mountain-bike, με τροχούς 24″, 18ταχυτήτων, Full-suspension ανάρτηση εμπρόσθια και οπίσθια. Η μάρκα του είναι Capriolo. Κατάλληλο για παιδιά 8 με 13 ετών. Διατίθεται από τα καταστήματα Worldofbike Shop, τα οποία προσφέρουν στον νικητή εκτός από το ποδήλατο και ένα κράνος – δώρο, φροντίζοντας πάντα για την διασκέδαση σε συνδυασμό με την ασφάλεια των παιδιών.
Πληροφορίες για τα καταστήματα Worldofbike:
World of Bike Shop:
Λεωφ.Γεωργίου Παπανδρέου 62, 15773 Ζωγράφου
Τηλ. 2107488692, 2107780948 e-mail [email protected]
Υπεύθυνος επικοινωνίας – παραλαβής του ποδηλάτου: Κωνσταντόπουλος Δημήτρης
2o κατάστημα
Βασιλέως Γεωργίου 42, 19004 Ραφήνα
Τηλ. 2294028426
Για περισσότερες πληροφορίες: www.worldofbike.gr
Ακόμα και αν δεν είσαι στους 3 πρώτους μη στεναχωριέσαι. Θα επιλέξουμε τις δέκα καλύτερες ιστορίες και θα τις δημοσιεύσουμε στον παιδότοπο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.stamoulis.gr/ViewShopStaticPage.aspx?ValueId=2852
Μην ξεχάσεις να διαβάσεις και τους όρους του διαγωνισμού πατώντας εδώ

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης