-Γέροντες της εποχής μας -Κάρτα του πολίτη -Προφητείες

Κάρτα του πολίτη…;;;

Δείτε επίσης εδώ, την πρώτη δημοσίευση του συγκεκριμένου άρθρου μας(17/09/2010) στη σελίδα μας »ΓΕΡΩΝ ΠΑΪΣΙΟΣ – ELDER PAISIOS|FACEBOOK», πριν μιλήσει για το θέμα αυτό ο πρωθυπουργός στη ΔΕΘ.

”Θα σας δίνουν κάρτες για να σας

συνηθίσουν μ’ αυτές.

Κι όταν κάποτε όλα τα συγκεντρώσουν σε

μια κάρτα

(ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ)

αυτό θα είναι το σφράγισμα,

να μην το πάρετε”.

Όπως τώρα σκέφτονται να τα

συγκεντρώσουν στην

ηλεκτρονική κάρτα του πολίτη…

( Γέρων Παΐσιος ο Αγιορείτης)

(Πηγή:

Αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αναγνώστες της σελίδας »Γέροντες της εποχής μας» ,

Τα παραπάνω λόγια του Αγίου Γέροντα Παϊσίου τα έχω δημοσιεύσει αυτούσια, όπως μου τα μετέφερε ο ίδιος ο Πνευματικός μου Πατέρας, π.Γρηγόριος Παπασωτηρίου από την Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μεταμορφώσεως Χαλκιδικής, ο οποίος είναι πνευματικό τέκνο του Αγίου Γέροντος Παϊσίου και έγινε μοναχός, επίσης, από τον ίδιο τον Άγιο Γέροντα Παΐσιο.Όπως μου λέγει επιλέξη εγγράφως ο π.Γρηγόριος:

» Πολλές φορές μας το ετόνιζε τούτο, για την κάρτα που θα έχει τα πάντα και δεν θα πρεπε να την πάρουμε, γιατί αυτή είναι το σφράγισμα. »

Τα συγκεκριμένα λόγια του Αγίου Γέροντα Παΐσιου, καθώς και του Πνευματικού μου Πατέρα τα έχω στο αρχείο μου και σε επίσημα έγγραφα και επιβεβαιώνουν ανά πάσα στιγμή την εγκυρότητά τους.

Με εν Χριστώ Αγάπη

ο διαχειριστής της σελίδας

Τσαβδαρίδης Χαράλαμπος

Ο μακάριος Γέροντας Παίσιος ο Αγιορείτης μαζί με το Πανοσιολογιώτατο αρχιμ. γέροντα Γρηγόριο και τη Καθηγουμένη γερόντισσα Ευφημία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Μεταμορφώσεως Χαλκιδικής

(»ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ»)

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης