Ανακοινώσεις

Καλοκαιρινός Διαγωνισμός Βιβλίου »Ρωμιοσύνης Μαγειρεύματα».

Αγαπητοί αναγνώστες,

με την ευγενική χορηγία των

ξεκινά από σήμερα 13/06/2011, διαγωνισμός βιβλίου στη σελίδα μας »Γέροντες της εποχής μας», όπου μπορείτε να παίρνετε μέρος αποστέλλοντας τα στοιχεία σας στο E-mail μας‘’ [email protected] ‘’, σύμφωνα με την παραπάνω φόρμα συμμετοχής, μέχρι και τις 30/06/2011. Με τη λήξη του χρόνου των αιτήσεων, θα γίνει κλήρωση, όπου 2 νικητές θα κερδίσουν από ένα βιβλίο »Ρωμιοσύνης Μαγειρεύματα – Ελληνική Παραδοσιακή Μαγειρική».

Το βιβλίο »Ρωμιοσύνης Μαγειρεύματα – Ελληνική Παραδοσιακή Μαγειρική» δεν είναι μια απλή συνάθροιση συνταγών. Είναι μια συλλογική προσπάθεια για τη συνέχιση της παραδοσιακής μαγειρικής στις μέρες μας.  Στις σελίδες του φιλοξενούνται τοπικές γεύσεις από κάθε γωνιά της Ελλάδας. Συνταγές πατροπαράδοτες, φτιαγμένες με υλικά εποχής, που έμειναν απείραχτες από τον χρόνο. Συνταγές για κάθε περίσταση, αρτύσιμες, νηστίσιμες για την καθημερινή ζωή, τις γιορτές.Αφετηρία για τη δημιουργία του στάθηκε μια σειρά σεμιναρίων πού διοργανώθηκαν στον Ι. Ν. Παμμεγίστων Ταξιαρχών του Μοσχάτου με τη συγγραφέα και καθηγήτρια μαγειρικής Γεωργία Κοφινά. Οι συμμετέχοντες  έφεραν δοκιμασμένες συνταγές από τον τόπο καταγωγής τους, έτσι όπως τις έμαθαν από τις μανάδες και τις γιαγιάδες τους. Τα μέλη της ενοριακής συντροφιάς συγκέντρωσαν, επέλεξαν και μαγείρεψαν τις συνταγές μία προς μία για να εξακριβώσουν αν υπάρχουν λάθη και επιμελήθηκαν την πρώτη μορφή της έκδοσης.

Με μεγάλη χαρά λοιπόν παραδίδουμε το αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής σε όσους αγαπούν την ισορροπημένη και αρμονική γεύση της παραδοσιακής μας μαγειρικής, η οποία έχει αναγνωρισθεί διεθνώς ως μία από τις πλέον υγιεινές κουζίνες.

Κάθε συνταγή είναι εμπλουτισμένη με χρηστικές οδηγίες, πληροφορίες και ιστορικά στοιχεία, ώστε η παρασκευή των φαγητών να είναι εύκολη απ’ όλους.

Ευχόμαστε καλά… μαγειρεύματα και «πάντα ν’ ανταμώνουμε» στο ελληνικό τραπέζι της ευφροσύνης, της αλληλοπεριχώρησης και της ευχαριστίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την πλήρως ανανεωμένη ιστοσελίδα των Εκδόσεων Αθ.Σταμούλη

**Ο διαγωνισμός γίνεται αποκλειστικά μέσα από τη σελίδα μας ‘’Γέροντες της εποχής μας’’, και ισχύει μόνο όταν αποστέλλετε τη συμμετοχή σας σύμφωνα με την παραπάνω φόρμα συμμετοχής.

**Οι νικητές του διαγωνισμού που κατοικούν στην Αθήνα θα μπορούν να παραλάβουν τα βιβλία από τα βιβλιοπωλεία των ‘’Εκδόσεων Αθ.Σταμούλη’’, ενώ οι νικητές που κατοικούν εκτός Αθηνών, θα τα παραλάβουν με courier χωρίς χρέωση.

**Οι νικητές θα λάβουν ενημέρωση στο Ε-mail τους.

Βιβλιοπωλεία

Αθήνα: Αβέρωφ 2, τ.κ. 10433, τηλ.: 2105238305, fax: 2105238959

Πειραιάς: Καραολή & Δημητρίου 87, τ.κ. 18534, τηλ.: 2104227504, fax: 2104227577

E-mail: [email protected]

Internet: www.stamoulis.gr

(»Γέροντες της εποχής μας»)

____________________"Ακολουθείστε μας στα Social Media"____________________

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης