-Ανακοινώσεις -Δικτυακή Τηλεόραση

Μεγαλειώδης εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Ελληνική Πρεσβεία στην Κύπρο.(Video & Φώτο)

Εκδήλωση διαμαρτυρίας έξω από την Ελληνική Πρεσβεία

Video και Φωτογραφίες της ομιλίας του Μητροπολίτη Λεμεσού.

Σίγουρα ήταν άνθρωποι που αγαπούν το ευαγγέλιο και την εκκλησία (και όχι φανατικοί θρησκόληπτοι όπως ενδεχομένως μερικοί άθεοι ενδεχομένως να σπεύσουν να σχολιάσουν) αφού η εκδήλωση ήταν καθόλα ειρηνική και παρευρίσκοντο άνθρώποι κάθε ηλικίας, κυρίως νέοι.

 

Στην ομιλία του ο κύριος ομιλητής Μητροπολίτης κ. Αθανάσιος (σε ελεύθερη απόδοση) τόνισε πως δεν τρώμε κουτόχορτο, γνωρίζουμε ποιος είναι ο π. Εφραίμ και γνωρίζουμε ακόμα πως ήταν το εξιλατήριο θύμα σε όλη αυτή την υπόθεση και πως αυτοί που κατέστρεψαν την Ελλάδα κυκλοφορούν ελεύθεροι στα ανάκτορα και τα αξιώματα.

Είπε ακόμα πως δεν θα πέσουμε στην παγίδα αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης από τα προβλήματα του τόπου, με μοναδικό θύμα ένα μοναχό του Αγίου Όρους που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του.

 Όπως στην άσημη φάτνη της Βηθλεέμ γεννήθηκε ο Θεός, έτσι εκφράζουμε και την βεβαιότητα πως η Θεία Χάρις θα επισκεφθεί τον αγαπητό μας γέροντα και αδελφό Εφραίμ στο άσημο και στενό κελί της φυλακής, μια δοκιμασία από την οποία θα εξέλθει δυνατότερος και λαμπρότερος……

Τα video ειναι απο το κινητό, και περιέχουν την ομιλία του Πανιερωτάτου Μητροπολίτη Λεμεσού κ.κ. Αθανασίου στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που έγινε στις ( 28 Δεκ. 2011, 7:30μ.μ) έξω από την Ελληνική Πρεσβεία.

Σε μια είδηση τελευταίας στιγμής μόλις ανακοινώθηκε από την ΕΡΤ,  2 εισαγγελείς που χειρίζονταν σοβαρές οικονομικές υποθέσεις (μεταξύ των οποίων και υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου) έδωσαν την παραίτηση τους αφήνοντας υπονοούμενα για παρέμβαση στο έργο τους και μιλώντας σε δημοσιογράφο, είπαν μέσες άκρες ότι δεν θα ήθελαν να διώκονται μικροί πολίτες και οι μεγάλοι πάντα να την βγάζουν καθαρή!!!!! Τόσο ο Πρωθυπουργός, όσο και Υπουργοί, ο Άρειος Πάγος και εισαγγελείς έχουν θορυβηθεί από τις εξελίξεις και σπεύδουν να προλάβουν τις εξελίξεις. Σημειώνω το γνωστό και αλαζονικό <δεν δεχόμαστε υποδείξεις> που έγινε πριν μερικές ώρες από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών σε παρατήρηση του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσσίας πως άδικα φυλακίστηκε ο π. Εφραίμ και πως παραβιάστηκαν ανθρώπινα του δικαιώματα (ήταν άρρωστος και δήλωσε προθυμία συνεργασίας με τις αρχές).        

ΠΗΓΗ1

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης