-Ανακοινώσεις

Η Ι.Μ.Μ.Βατοπαιδίου αρωγός στο φιλανθρωπικό έργο της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας

Ανταποκρινόμενη   η  Ιερά Μονή Μεγίστη Βατοπεδίου Αγίου Όρους στο κάλεσμα συγκεντρώσεως τροφίμων  της Ιεράς μας Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας,  χθες Πέμπτη 6η Απριλίου 2017, προσέφερε ποσότητα χιλίων  κιλών κατεψυγμένων πουλερικών για την κάλυψη των αναγκών του Φιλανθρωπικού Προγράμματος « ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ » της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας  την Μεγάλη Τρίτη 11η Απριλίου 2017 το πρωί θα διανέμει και  αυτή την ποσότητα   κρέατος  στους εν δοκιμασία ευρισκόμενους αδελφούς, μεταφέροντας με αυτό το τρόπο το μήνυμα της τοπικής μας Εκκλησίας: « Η τράπεζα γέμει, τρυφήσατε πάντες. Ο μόσχος πολύς, μηδείς εξέλθη πεινών ».

Ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ.κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, οι εθελοντές του Φιλανθρωπικού Προγράμματος  «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» και οι αναξιοπαθούντες  αποδέκτες του Φιλανθρωπικού Προγράμματος, εκφράζουν εκ βάθους καρδίας  τίς  θερμές ευχαριστίες προς τον Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής Βατοπεδίου  Αρχιμ. π. Εφραίμ και την συνοδεία αυτού, για την προσφορά τους  αυτή, ευχόμενοι καλό και ευλογημένο Πάσχα  και καλή Ανάσταση.

 

About the author

Χαράλαμπος Τσαβδαρίδης